About

It's time to Scale!

 

August Fest is turning 5 this year and we are organizing 6 events over 4 days in two cities! Last year we hosted 115 speakers and 9600 participants from 70 cities and 20 countries. We are all set to blow your minds this time again with valuable talks, panels, interactive discussions, and workshops.

Why should you attend?
1. Inspiring stories of successful entrepreneurs.
2. Interactive discussions on revenue models, financial projections.
3. Workshops on problem-solving, growth hacking, new markets.
4. Discussions on customer acquisition, unit economics, ROI.
5. Learnings from failure stories, optimizing marketing budgets.
6. The importance of mastering the art of sales and selling right.
7. Mock interviews with investors & resource mapping.
8. Startup Pitches.

Join us @ Scaleup Festival to learn all about scaling up your startup companies!

Schedule

  • 26th Aug, 2017
    09:00 - 09:40
    Registration & Networking

    40 min

    09:40 - 10:00
    Five Years of The August Fest - The Journey

    20 min

    10:00 - 10:20
    The Monk Who Wants His Ferrari Back - Ramana Gogula, Entrepreneur & Music Composer

    20 min

    avatar
    10:20 - 11:10
    Panel: Growth Case Studies

    Hug Innovations - Raj Neravati, Srinivas - VDeliver, Ravi Mittal - QuackQuack, Raghavendra Hunasgi - ThoughtFolks Digital

    50 min

    avatar avatar avatar avatar
    11:10 - 11:30
    Networking Break

    20 min

    11:30 - 11:50
    Art of Customer Acquisition - Raj N Phani, Zaggle

    20 min

    avatar
    11:50 - 12:00
    Info Session on National Entrepreneurship Awards Powered by Govt of India

    10 min

    12:00 - 12:45
    Panel: Creating Scaleup Friendly Ecosystems. Shri Jayesh Ranjan, Aruna Reddy, Robin Wauters, Hatem Abuelezz, Srini Kollipara.

    45 min

    avatar avatar avatar avatar avatar
    12:45 - 13:00
    Growth Story of Husys from Starting Up to IPO - By GR Reddy

    15 min

    avatar
    13:00 - 14:15
    Lunch & Workshops

    Workshops:

    1. Growth hacking for your Brand/Company to Success by use of Digital Marketing
    2. Interactive Session: Kattappa for Every Startup by Deepthi Uppalapati
    3. Financial Management & Unit Pricing - by Sanjay Jesrani. Organized by Startup Leadership (SLP).
    4. Workshop on Unit Pricing With Case Studies by Sector - SLP.
    5. P.R Strategy for Startup Growth by Robin Wauters, Senior European Tech Journalist.
    6. Partitioning Thought and it's live demonstrations - by Bhanuprakash, World's Fastest Human Calculator

    75 min

    13:00 - 13:20
    Keynote & Workshop 1: P.R Strategy for Startup Growth - by Robin Wauters, Senior European Tech Journalist

    20 min

    avatar
    13:00 - 13:30
    Workshop 2: Kattappa for Every Startup: Importance of a Mentor for Entrepreneurs by Deepti Uppalapati

    30 min

    avatar
    13:45 - 14:15
    Workshop 3: Growth hacking for your Brand/Company to Success by use of Digital Marketing by Ammar Kanchwala

    30 min

    avatar
    13:45 - 14:15
    Workshop 4: Partitioning Thought and it's live demonstrations - by Bhanuprakash, World's Fastest Human Calculator

    30 min

    avatar
    14:00 - 15:00
    Workshop 5: Financial Management and Unit Pricing – by Sanjay Jesrani - Powered By SLP

    60 min

    avatar
    14:15 - 14:30
    Story of Digital Desh by Jasminder Singh Gulati - Founder, NowFloats

    15 min

    avatar
    14:30 - 15:10
    Panel: How Startup Companies can leverage the Corporate Innovation

    40 min

    avatar avatar avatar avatar
    15:00 - 16:00
    Workshop 6: Unit Pricing with Case Studies by Sector – Pre-Registration Required - Powered by SLP

    60 min

    avatar
    15:10 - 15:40
    Panel: Wonder Women: Purnima, Renuka, Priya, Nandita, Anita

    30 min

    avatar avatar avatar avatar avatar
    15:40 - 16:00
    Networking Break

    20 min

    16:00 - 16:15
    Growth Story of Meraevents by Naidu Darapaneni

    15 min

    avatar
    16:15 - 17:15
    Launch Pad: Startup Pitch Event

    60 min

    17:15 - 17:30
    Closing & Networking

    15 min

Speakers

More awesome speakers are joining us to share, discuss tips & tricks to scale up companies!

  • Avatar1
    Jayesh Ranjan
    Secretary, Information Technology (IT); Government of Telangana
  • Avatar1
    Robin Wauters
    Co-Founder: Tech.eu
  • Avatar1
    Aruna Reddy
    Entrepreneurship centre head AT ISB
  • Avatar1
    Raghavendra Hunasgi
    Chief Advisor: UN - Digital & Social Media for SE Asia & Digital Transformation Leader & Strategist
  • Avatar1
    Sweta Shetty
    COO: Startup Bootcamp Fintech
  • Avatar1
    Ramana Gogula
    Music Composer & Entrepreneur
  • Avatar1
    Neelakantha Bhanu Prakash
    Fastest Human Calculator
  • Avatar1
    Sanjay Jesrani
    Founder & CEO: Go North Ventures
  • Avatar1
    Aruna Lingam
    Co-Founder: Babmoo House India
  • Avatar1
    Rama Iyer
    SVP – Corporate Innovation & Strategic Alliance: T-Hub
  • Avatar1
    Naidu Darapaneni
    Co-Founder & CEO: Meraevents
  • Avatar1
    Srinivas Kollipara
    COO : T-Hub
  • Avatar1
    Prakash Bodla
    VP Engineering & Center Head: United Technologies
  • Avatar1
    Ammar Kanchwala
    Digital Marketing Consultant
  • Avatar1
    Ritesh Modi
    Senior Evangelist: Microsoft
  • Avatar1
    GR Reddy
    Founder & Chief Facilitator: Husys Consulting Limited
  • Avatar1
    Raj N Phani
    Founder: Zaggle
  • Avatar1
    Deepti Uppalapati
    Founder & Managing partner Livewell Future Solutions
  • Avatar1
    Raj Neravati
    Founder & CEO: Hug Innovations
  • Avatar1
    Priya Anant
    Co-Founder & Director: Life Circle Health Services
  • Avatar1
    Ravi Mittal
    Founder: QuackQuack
  • Avatar1
    Purnima Mandava
    International Athlete & Founder of WOW
  • Avatar1
    Laura Calmore
    International Ecosystem Strategist: Le Hub, BpiFrance
  • Avatar1
    Renuka Rathod
    Head of Product Strategy: Zebi & Co-Country Lead: HeadStart Mentor Network
  • Avatar1
    Hatem Abuelezz
    Founder: The PEAK BC
  • Avatar1
    Jasminder Singh Gulati
    CEO: NowFloats
  • Avatar1
    Srinivas Madhavam
    Founder & CEO, VDeliver
  • Avatar1
    Nandita Kanwar
    Founder: eConcero

Partners

Family
Friends
Associate Sponsor
Tech Partner
UX Partner
Design Partner
Knowledge Partner
Gifting Partner
Messaging Partner
Vision Partner
Experience Partner
Storytelling Partner
Friends
Community Partner

Buy Tickets

Register with Townscript

Contact Us

For Event
  celebrate@theaugustfest.com